Over mij:
Je kunt wel stellen dat ik geboren en getogen ben binnen de gastronomie, om precies te zijn binnen de verfijnde Franse keuken. Deze ervaring heb ik mogen op doen binnen de mooiste restaurants in ons land. Niet gek dat kwaliteit en authenticiteit dan ook als een rode draad door mijn bedrijf lopen. Een kok zoals ik, is een eigenaardig persoon, vol van een onuitputtelijke bron van passie en inspiratie; om altijd maar weer dat ene ultieme doel te behalen; het beste!
Een restaurant ja maar we creëren onze gerechten niet op bord maar in glas…
Over onze producten:
- • Wist u: dat water het MEEST gedeclareerde ingrediënt is?! Toegevoegd water zult u in onze producten niet vinden.
Onze producten zijn van pure samenstelling. Zo zit er in onze Vijgen Chutney 100% vijgen en dat proeft u! - • Bewaarmiddelen?!Onze houdbaarheid is o.a. gebaseerd op VERS, en de inmaak ook wel WECK techniek.
- • Kleurstoffen?! Wij verse Vierbessen gebruiken om bv onze Confituur een mooie robijnkleur te geven.
- • Bindmiddelen?! Wij binden bv onze Tomaat-Basilicum saus met Speltgraan.
- • Bio?! Wij o.a. groenten verwerken van Bio leonardus hoeve te Velden, een betrouwbare partner!